1 dakika okundu
01 Dec
01Dec

#PaylaşmaGünü, bireylerin, ailelerin, sivil toplum kuruluşlarının, toplum liderlerinin, özel sektörün ve öğrencilerin bir amaç için bir araya geldiği ve yılda bir gün bağışçılık ve gönüllülüğü kutladığı ve teşvik ettiği bir kolektif bağışçılık kampanyasıdır.

Bugün 60’tan fazla ülkede uygulanan #GivingTuesday’in Türkiye uygulaması olan ve ülke liderliğini Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın (TÜSEV) yürüttüğü #PaylaşmaGünü herkesin katılımına açık bir harekettir.

Daha cömert ve adil bir dünya hedefiyle düzenlenen #PaylaşmaGünü, bireylerin, toplulukların ve kuruluşların bir araya gelerek bağış ve gönüllülük yoluyla etkili değişimler yaratmalarını teşvik eden bir kampanya olarak öne çıkıyor.

Herkesin bağışlayacak bir şeyi vardır!

Zamanınızı ya da deneyiminizi bağışlayabilirsiniz, az ya da çok miktarda para bağışlayabilirsiniz, küçük güzellikler yapabilir, gıda veya giysi desteğinde bulunabilirsiniz.

Cömertçe atılan her bir adım önemlidir ve bağışlarımız bir araya geldiğinde daha büyük değerler ifade eder.

#PaylaşmaGünü her etnik kökenden, dinden ve sosyal çevreden bireyleri dâhil eder.

Aralık Psikoloji ailesi olarak biz de paylaşma gününü; yoksulluk ve eşitsizliklerin var olmadığı güçlü bir toplum oluşturmaya katkıda bulunmak amacıyla, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına destek olmak ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirmek için çalışan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı @kedv.org.tr ve sizlerle paylaşmak istedik.

Paylaşmaya, dayanışmaya destek olmak ve paylaşmanın güzelliğini yaşamak için KEDV’nin düzenli bağışçısı olacağımızı buradan sizlerle paylaşır, sizleri de bağışçı (dilediğiniz kurum ve kişilerle) olmaya davet ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle.

Aralık Psikoloji

Detaylı bilgi: www.paylasmagunu.com

#1Aralık #PaylaşmaGünü #PaylaşmakGüzeldir #DayanışmaYaşatır

Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.